logo2013 "...Mindig hinni kell abban, hogy a munkát jobban is elvégezhetjük..."
/ Dr. Juran, J. M./

PRECIZIÓS GOLYÓSORSÓ GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁJÁNAK CNC PALÁSTKÖSZÖRŰVEL TÖRTÉNŐ FEJLESZTÉSE

sz2020logo2A SZIMIKRON Ipari Korlátolt Felelősségű Társaság 36,21 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást kapott. A pályázat összköltsége meghaladta a 72,42 millió forintot.

 

Kecskeméten, a SZIMIKRON Kft. telephelyén valósult meg 2014. szeptemberében 36.21 Millió Ft-os támogatással, végeredményben 44%-os támogatásintenzitással a CNC gépekhez gyártott precíziós golyósorsó gyártástechnológiai fejlesztése, a 3m-es csúcstávú CNC palástköszörűgép üzembe helyezésével. A fejlesztés eredményeként beszerzett BUB 50 típusú TOS (cseh) gyártmányú gép az egyre bizonytalanabbá váló gyártás fejlesztéséhez nélkülözhetetlen volt, miután ezen méretet gyártani tudó gép leterheltsége miatt csak kisebb javításokon eshetett át az utóbbi években. A fejlesztést a GOP 2.1.1-12/B pályázat tette lehetővé. Az árbevétel kb. 30%-a származik a 2 m feletti orsók eladásából, ennek kiesése esetén a rendelésállomány biztosítása nagy nehézségekbe ütközött volna, ami végső esetben létszámcsökkentéshez is vezethetett volna. Ezzel ellentétesen a beruházásnak köszönhetően a vállalat dolgozói létszáma 3 fővel nőtt 2014. év végére. A vállalkozói potenciál gépi erőforrások növekedése remélhetően vevőink elégedettségi szintjét is növeli


További információ kérhető:
Kertész József ügyvezető igazgató SZIMIKRON Kft.
Elérhetőség (+36 76 484 100, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

 1. Tegye fel kérdését, vagy kérjen ajánlatot!
 2. Az Ön neve*
  Adja meg nevét
 3. Cégnév*
  Adja meg cégnevét
 4. E-mail cím*
  Adja meg e-mail címét
 5. Telefonszám*
  Adja meg telefonszámát
 6. Miben segíthetünk?*
  Adja meg üzenetét
 7. Ellenőrző kód*
  Ellenőrző kód
  Invalid Input